Koppel Weekend/ Dagen

Koppel Weekend/ Dagen

Wanneer je een tijdlang in relatie zit, merken sommige koppels dat hun onderlinge verbinding wat  vervaagt. ‘Nemen wij nog evenveel tijd om écht te delen wat er in ons omgaat? Durven wij helemaal open te zijn of verzwijgen we gevoelige thema’s om de andere te sparen?’
Naarmate kleine irritaties zich opstapelen, kan ook de communicatie minder harmonisch worden. Door de volle dagprogramma’s en de routine van het dagelijks leven, lijk je soms eerder naast mekaar te leven.

Plots kan je zeggen: ‘he waar ben je? Ik zie je niet meer zo goed. Je lijkt wel in de mist.’

Het Koppel Weekend heeft als doel om die mist weer weg te blazen. Je krijgt verfrissende denkkaders mee om de huidige dynamiek in je relatie te onderzoeken. We reiken praktische tools aan om jullie communicatie te optimaliseren. Je krijgt de gelegenheid om ook delicate thema’s onderling te bepreken. Kortom: het Koppel Weekend is een gelegenheid om je relatie op te frissen en te verdiepen.

Wie crisis in hun koppel ervaart, kan nieuwe inzichten krijgen door de oefeningen en uitleg van het weekend of een individuele koppel begeleiding overwegen.

Praktisch

Begeleiding: Nina- Benedicte en Hugo
Wanneer: op aanvraag
Prijs: 350€ per koppel
– 10 % bij vroegboeking (tot 3 maanden voor start)
Locatie: Dia Damo – Leuvensebaan 368, 3040 Sint-Agatha-Rode (regio Leuven)
Inschrijvingen: via deze link