Leven volgens natuurlijke cycli

Leven volgens natuurlijke cycli

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/5/5/3/diadamo.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 300 Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/5/5/3/diadamo.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 303

james-r-eads-mandala-rituelenHet leven toont zich in een aaneen geslotenheid van cyclussen: de gebeurtenissen van het Leven. Elke dag worden we als mens uitgenodigd om mee te deinen met de golven, het ritme van deze cyclussen.

De mensheid is er langdurig in geslaagd om in harmonie te leven met de natuur. Door deze verbondenheid ervoer de mens de noodzaak die ritmes toe te staan in zijn eigen leven. Regelmatig verschenen er rituelen om deze ritmes te benadrukken, te eren en te vieren.

Gedurende 5 avonden gaan we kijken naar de grote en kleinere cyclussen van het leven. We gaan op zoek naar rituelen en hun diepere betekenissen. We gaan op zoek naar hoe we terug meer verbondenheid kunnen ervaren met die processen, met het natuurlijke ritme van het leven.

Leef je eigen rituelen.

Begeleiding: Gastdocent: Bert Cools
Wanneer: Organisatie op vraag
Prijs: 230€ voor de hele reeks
Inschrijven met 2 = 430€ (30€ korting)
Locatie: Dia Damo – Leuvensebaan 368, 3040 Sint-Agatha-Rode (regio Leuven)
Organisatie & info: info@diadamo.be