Integraal Welzijn

Integraal Welzijn

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/5/5/3/diadamo.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 300 Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/5/5/3/diadamo.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 303

integraal-welzijnHet fenomeen mens is een onderdeel van de evolutie van een groot kosmisch gebeuren. Gedurende 5 avonden gaan we dieper in op wie de mens écht is en waarom die er is, bekeken vanuit een Universele Visie.

De werking van onze cellen, de opbouw van de weefsels en de organen zit wonderlijk in elkaar. Miljarden cellen zorgen dagelijks voor het in stand houden van ons fysieke lichaam. Aangezien een mens meer is dan alleen zijn fysieke lichaam, worden “energetische” benaderingen van de mens, gezondheid en van ziek zijn toegevoegd. We staan ook regelmatig stil bij “de psychologische betekenis” van het symptoom en waar het ons bewust van wil laten worden. Waar mogelijk worden ook “natuurlijke middeltjes en therapieën” aangekaart om het helingsproces te ondersteunen.

Het is van levensbelang om een goed zicht te hebben op het menselijk functioneren en het ontstaan van ziekten en de gevolgen.  Hierdoor kan bij verlies van gezondheid een integrale, gepaste ondersteuning geboden worden om terug meer harmonie te creëren.

Laat ons kiezen voor integraal welzijn.

Begeleiding: Gastdocent: Bert Cools
Wanneer: Organisatie op vraag
Prijs: 230€ voor de hele reeks
Inschrijven met 2 = 430€ (30€ korting)
Locatie: Dia Damo – Leuvensebaan 368, 3040 Sint-Agatha-Rode (regio Leuven)
Organisatie & info: info@diadamo.be