Bevrijd je Innerlijk Kind

Bevrijd je Innerlijk Kind

innerlijk-kind

Deze duo- workshop geeft je een tweede kans op een gelukkige jeugd !
Door ons zenuwstelsel te bevrijden van trauma’s uit onze vroege jeugd (via Birth into Being methode), keren we terug naar onze natuurlijke, creatieve en gezonde levensstijl en kunnen we voluit genieten van de dans van ons uniek leven (via Biodanza).

We startent met een Birth into being oefening  :
Toen je een baby-kind was vormde iedere prikkel en gevoel die toen binnenkwamen, zowel positieve als negatieve, jouw ‘limbische imprint’. Al wat je een negatieve limbische imprint heeft bezorgd, noemt men ook wel eens ‘(geboorte)trauma’. Je vader en moeder speelden hierbij een belangrijke rol: hoe ze zich gedroegen tegenover jou en elkaar heeft zijn stempel gedrukt op jouw kind-zijn.
Als je bijvoorbeeld als kind vaak te horen kreeg ‘braaf zijn he’ dan zijn deze woorden deel gaan uitmaken van je gedrag- tot op vandaag.
Om je innerlijk kind weer tot vol leven te brengen gebruiken wij een oefening volgens de Birth into Being werkmethode die een krachtige manier van heling biedt door nieuwe referentiepunten in het zenuwstelsel te creëren  waardoor je de rijkdom van in leven te zijn volledig kunt ervaren.

Dankzij Biodanza (dans van het leven)  word je daarna toegelaten  speels te zijn, je fantasie en creativiteit de vrije loop te laten  in een veilige en liefdevolle omgeving… Daarvoor hoef je niet te kunnen dansen, maar gewoon meer genieten van het hier en nu. Eigenschappen die vele mensen sedert hun kindertijd hebben onderdrukt. Wanneer ons dagelijks leven en werk daar niet mee gekruid worden, dan kan het ‘volwassen zijn’ ons zwaar of saai lijken. Het Kind-in-ons moet gezien, erkend en geheeld worden voordat het kan gaan genieten van het leven.

Praktisch

Begeleiding: Nina Benedicte en Sabine Houtman
Wanneer: Organisatie op vraag
Prijs: 95€
Locatie: Creativita – Abstraat 230 in Overijse
Accommodatie: Breng iets mee om samen de maaltijd te delen
Inschrijvingen: Via deze link