Nina Benedicte

Nina Benedicte

Ik ben
Nina Benedicte nieuwGewoon mens
Net als jij
Met een hoofd
dat nood heeft aan klaarheid
wil begrijpen waarom
alles is zoals het is
gefocust op mijn doel
bewust waarom ik leef

Met een hart
dat verlangt
om liefde te geven
en te ontvangen
om vrij te zijn
van oude pijnen

Met een lichaam
dat kan rusten, werken, genieten,
(aan)raken,
creatief zijn,
respecteren en
gerespecteerd worden

‘Integraal begeleider’ onthult een diepere laag van mijn vroedvrouw-zijn. Ik begeleid mensen in de ‘geboorte’  van wie ze werkelijk zijn. Mijn bijdrage aan Dia Damo is het resultaat van mijn eigen geboorte, keer op keer, na vele jaren van ‘arbeid’. ‘Arbeid’ betekent hier het afdalen, het ontdekken van mijn schaduwkant, het doorvoelen van mijn innerlijke kwetsuren en het aftasten in het donker van wat ‘vrouw zijn’ dan inhoudt. In de afdaling heb ik mij overgegeven aan ontelbare ‘weeën’ en ben ik ook al vele keren ‘herboren’. Telkens kon een stukje van mij geheeld worden, een deel van mijn leegte opgevuld worden, mijn voelwereld verrijkt worden, een deel van mijn authentieke persoon het daglicht zien.

10 jaar intensieve persoonlijke ontwikkeling en bijscholingen (Woman Within, Lazuli Coaching, Evolutiepsychologie, Innerlijke Scholingsweg, Relatie Coach en Birth into Being) gaven mij diepere achtergrond in kennis én in voelen. Zo vergaarde ik een heel aantal concrete werkinstrumenten, die ik gebruik in mijn workshops en begeleidingen.

Al wat ik leer en waar ik voor sta, oefen ik in mijn dagelijks leven binnen mijn relatie met Hugo en bij de ‘opvoeding’ van onze prachtige spiegels van kinderen. Met hen allen ben ik gezegend .

Mijn naam is Nina Benedicte.

Nina betekent: lieflijk en vurig.
Benedicte betekent: welsprekend en gezegend.

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten, gewoon zoals jij bent.