Gastdocenten

Gastdocenten

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/5/5/3/diadamo.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 300 Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/5/5/3/diadamo.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 303

hugo-gastdocent Mijn naam is Hugo Baert. Ik ben de levenspartner van Nina Benedicte. Onze eigen weg samen werd verrijkt door onze kinderen, onze gezinservaringen en door onze eigen innerlijke scholing. We volgden beiden de Innerlijke scholingsweg, Evolutiepsychologie en Relatie Coach.

Mijn droom? De transitiebeweging mee vorm geven door een andere manier van samen leven, ecologie en ambachten samenbrengen, het kader scheppen voor de cursussen en opleidingen van Dia Damo, een ondersteunende rol spelen tijdens de workshops van Nina Benedicte en met haar een groeitraject voor koppels uitwerken. Mijn kernwaarden zijn eenvoud, respect, overvloed, verbinding met de natuur en familie.

Bert Cools °1967 studeerde verpleegkunde en was 11 jaar werkzaam als verpleegkundige op Intensieve Zorgen. Hij volgde opleidingen in Evolutiepsychologie, Health Coach, Spirituele stervensbegeleiding, Relatiecoach, Werken met opstellingen, Koken voor je leven, Begeleider van creatieve processen, shiatsu en de ontwikkeling van de innerlijke wereld.
Sinds 2001 is hij actief als docent verpleegkunde. Daarnaast geeft hij ook cursussen, lezingen, workshops en coacht hij mensen vanuit een integraal mensbeeld en een natuurlijke gezondheidszorg.